Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 8th May 2008, 05:31 AM
dan sawyer Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 137
pulse audio - device conflict

All,

The system is Fedora 8, an upgrade from FC7. Sound works correctly in FC7. Sound does not work in 8. The system is an upgrade and ALSA/OSS were the default in 7. Pulse starts, report connections, etc. however there is no sound.

How can the service that owns the driver be identified?

Pulse does not report errors, however there is not sound. Is there a way to debug this?

Skype starts, dials, connects, etc. however there is no sound on 8 (7 works).

Thanks,
Dan
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, conflict, device, pulse

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pulse Audio relayer Installation, Upgrades and Live Media 0 13th March 2009 08:40 PM
F10 Bluetooth Audio + Pulse == pulse crashes. fwelland Hardware & Laptops 2 7th February 2009 01:07 PM
pulse audio device hw:0 no such device ?? dan sawyer Using Fedora 0 8th May 2008 02:35 PM
Flash Plugin conflict w/ Pulse Audio? Waggoneer Using Fedora 2 30th January 2008 02:42 AM
Fedora 8, Pulse Audio, 2 Audio Cards Alex Lang Using Fedora 5 24th January 2008 09:05 PM


Current GMT-time: 04:38 (Wednesday, 03-09-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat