Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 24th June 2009, 10:53 PM
Zeppe|in Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 40
F11 Delta 44 Null Output (no sound)

It seems that my card is not detected by pulse audio.

pulseaudio server seems to work properly using a Null virtual output device. Delta44 is not listed.

Any ideas?

ps: I have unmuted everything.

Code:
Linux Aeolus 2.6.29.4-167.fc11.i686.PAE #1 SMP Wed May 27 17:28:22 EDT 2009 i686 athlon i386 GNU/Linux
Code:
lspci | fgrep -i audio
01:08.0 Multimedia audio controller: VIA Technologies Inc. ICE1712 [Envy24] PCI Multi-Channel I/O Controller (rev 02)
01:09.0 Multimedia video controller: Conexant Systems, Inc. CX23880/1/2/3 PCI Video and Audio Decoder (rev 05)
01:09.1 Multimedia controller: Conexant Systems, Inc. CX23880/1/2/3 PCI Video and Audio Decoder [Audio Port] (rev 05)
01:09.2 Multimedia controller: Conexant Systems, Inc. CX23880/1/2/3 PCI Video and Audio Decoder [MPEG Port] (rev 05)

Code:
lspci -v
01:08.0 Multimedia audio controller: VIA Technologies Inc. ICE1712 [Envy24] PCI Multi-Channel I/O Controller (rev 02)
	Subsystem: VIA Technologies Inc. M-Audio Delta 44
	Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 16
	I/O ports at 9000 [size=32]
	I/O ports at 9400 [size=16]
	I/O ports at 9800 [size=16]
	I/O ports at 9c00 [size=64]
	Capabilities: <access denied>
	Kernel driver in use: ICE1712
	Kernel modules: snd-ice1712
as root:
Code:
01:08.0 Multimedia audio controller: VIA Technologies Inc. ICE1712 [Envy24] PCI Multi-Channel I/O Controller (rev 02)
	Subsystem: VIA Technologies Inc. M-Audio Delta 44
	Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 16
	I/O ports at 9000 [size=32]
	I/O ports at 9400 [size=16]
	I/O ports at 9800 [size=16]
	I/O ports at 9c00 [size=64]
	Capabilities: [80] Power Management version 1
	Kernel driver in use: ICE1712
	Kernel modules: snd-ice1712

Last edited by Zeppe|in; 24th June 2009 at 11:02 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 4th July 2009, 11:00 AM
Zeppe|in Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 40
Hi again..
I havent manage to find a solution yet.

Any ideas?
Tnx!
Reply With Quote
  #3  
Old 4th July 2009, 11:27 AM
Zeppe|in Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 40
I have switched to OSS for now

(Just installed the RPM http://www.opensound.com/download.cgi)
Reply With Quote
Reply

Tags
delta, f11, null, output, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound dropouts in Fedora 10 with M-Audio Delta 66 nils06 Using Fedora 3 20th August 2009 11:19 PM
Onboard sound card not detected, null output only option Consequence_9 Hardware & Laptops 9 23rd June 2009 01:41 PM
Sound card issue. "Null Output" Ry J Using Fedora 3 27th February 2009 09:08 PM
F10 Delta 44 - No sound Zeppe|in Hardware & Laptops 2 30th November 2008 12:08 PM
aRts null output device nebel Using Fedora 9 13th December 2004 08:42 PM


Current GMT-time: 06:53 (Sunday, 21-12-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
...Tonic - Basingstoke Instagram Photos - Klinik Kesihatan Batu Pahat Photos on Instagram