Fedora Linux Support Community & Resources Center
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th July 2009, 01:44 AM
dulsi Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
linuxfedorafirefox
Virtual Machine Manager

I'm having some issues with a windows virtual machine. The system is Fedora 11 and the virtual machine is Windows 2008 Server. If I start the virtual machine from the virtual machine manager, it only has a single cpu despite my setting it to eight. If I start the machine from the command line, I can get four cpus but not eight. In both cases windows seem to display the eight cpus in the device manager (or whatever program it is). It has been suggest that windows was imaged on a four core machine before being loaded on the eight core machine and that something in windows is maxing at four cores. But that doesn't explain why the virtual machine manager can only start one cpu. I just played around on my home machine with a fedora 10 live cd and it recognized the two cores on that machine and used them from the virtual machine manager without problem. Also upped it to three cpus without problem.
Reply With Quote
 

Tags
machine, manager, virtual

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Machine Manager error when add a new virtual machine bizar Using Fedora 3 1st November 2009 10:37 PM
Virtual disk images (virtual box - virtual machine manager) beaker_ Using Fedora 0 2nd July 2009 01:19 PM
Problem with QEMU and Virtual Machine Manager after updates, guest machine slow otnateos Using Fedora 6 12th April 2008 03:29 PM
Need Help with Virtual Machine Manager Matt Bastin Using Fedora 2 15th March 2008 12:30 AM
problem creating a new virtual system with Virtual Machine Manager in Fedora 7 reboot Using Fedora 3 3rd June 2007 01:51 AM


Current GMT-time: 07:36 (Saturday, 01-11-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Exmouth - Pudsey Travel Photos on Instagram - Berwick-Upon-Tweed Photos