Fedora Linux Support Community & Resources Center
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th November 2010, 09:12 PM
Fab35 Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
linuxfedorafirefox
Unhappy Upgrade from FC13 to FC14: Uncorrectly unmounted partition /dev/sde

Hello all

I upgraded my system (or try to upgrade) from FC13 to FC14 with PreUpgrade.
Once I reboot, I select 'Mise niveau' (Upgrade) in GRUB menu.

I can see that Anaconda has run and the graphical installation is launched.
When detecting the hardware (1st step), installation fails because it thinks that my file system is incorrectly unmounted and displaying the partitiion name /dev/sde
it asked me to reboot the system and let it check the file system. But nothing better after that

The problem is that I have no media on this device (it mays be my multiple card reader but no card inserted).and no USB device at all.

I only have 2 HDD (/dev/sda1 for my primary with Linux partition and a second one /dev/sda2 for my NTFS backup partition).

I checked in /dev/ root:
[root@XXXX /dev]# ls sde*
sde

And of course, mount command shows nothing about this device.

So I do not understand what is wrong :-(
Please, someone could help me where to look for ?

Thanks
Fab
Reply With Quote
 

Tags
device, preupgrade fail, upgrade

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Touchpad not working after upgrade from FC13 to FC14 ceckhoff Hardware & Laptops 0 15th November 2010 01:10 AM
Problem with ATI Mobility X600 (RV380 based) after preupgrade FC13 --> FC14 shengouki Hardware & Laptops 6 10th November 2010 06:00 PM
FC14 live upgrade - can't import gpg key mbridgett Using Fedora 2 5th November 2010 07:39 PM
GPT disk cant be mounted; how to recover the data from unmounted partition? Izham Hardware & Laptops 11 7th September 2009 02:42 PM


Current GMT-time: 08:27 (Friday, 24-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin Copyright 2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Crawfordsville Photos on Instagram - Damoh - Novovolynsk Travel Photos on Instagram