Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 8th December 2010, 07:16 PM
hbaird Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 206
linuxfedorafirefox
Lost user permission for Open Office. Root is OK

It has worked in the last week or so. Not sure when I ran it last. Now only root can run Open Office. The menu and a quick start Icon both give no response but su can call from the command line. I,user, can't. Seems there was a big OO update in the last several days, this might be the cause.
Any suggestions?
I spoke too soon. Now su will not get it either. I tried su -l and su with no success. Also an Icon for OO quick start has gone away. I have done nothing to provoke any of this.
Help please.

Last edited by hbaird; 8th December 2010 at 07:40 PM. Reason: Add mor info
Reply With Quote
  #2  
Old 9th December 2010, 12:08 PM
cneil Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cambridgeshire UK
Posts: 31
linuxfedorafirefox
Re: Lost user permission for Open Office. Root is OK

I have just checked my OOo as I also installed the upgrades, it all works fine so I would think that it is something that has happened on your computer.

You could try going back to the previous version or even uninstalling OOo and re-installing. - sometimes works.


Neil
Reply With Quote
  #3  
Old 9th December 2010, 12:13 PM
hbaird Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 206
linuxfedorafirefox
Solved Re: Lost user permission for Open Office. Root is OK

Thank you for the reply. The problem cured itself. I moved an Icon onto the desktop to find where it referenced. I found all the permissions were as you would expect. When I booted this morning all was well. I suspect something hung on the update and is now cleared.
Reply With Quote
Reply

Tags
lost, office, open, permission, root, user

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
root user yet little permission dlux45 Installation, Upgrades and Live Media 17 23rd November 2008 12:59 PM
Un-installing the distro Open Office before I install the latest Open Office Peter D Using Fedora 4 7th March 2006 06:17 PM


Current GMT-time: 08:29 (Friday, 24-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Cook Islands - Chorzow Travel Photos on Instagram - Dunga Bunga Instagram Photos