Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 30th May 2011, 01:54 PM
hbaird Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 206
linuxfirefox
CLosed it works No package akmod-nvidia available.

I followed the F15 sticky and got the following:
[root@me-linux me2]# rpm -Uvh http://download1.rpmfusion.org/free/...ble.noarch.rpm http://download1.rpmfusion.org/nonfr...ble.noarch.rpm
Retrieving http://download1.rpmfusion.org/free/...ble.noarch.rpm
Retrieving http://download1.rpmfusion.org/nonfr...ble.noarch.rpm
warning: /var/tmp/rpm-tmp.DOFrPH: Header V3 RSA/SHA256 Signature, key ID a3780952: NOKEY
warning: /var/tmp/rpm-tmp.PxIiUK: Header V3 RSA/SHA256 Signature, key ID 2425b284: NOKEY
Preparing... ########################################### [100%]
package rpmfusion-free-release-13-4.noarch is already installed
[root@me-linux me2]# yum install akmod-nvidia xorg-x11-drv-nvidia-libs.i686
Loaded plugins: langpacks, presto, refresh-packagekit
Setting up Install Process
No package akmod-nvidia available.
No package xorg-x11-drv-nvidia-libs.i686 available.
Error: Nothing to do
Now what?

Last edited by hbaird; 30th May 2011 at 05:42 PM. Reason: Closed
Reply With Quote
  #2  
Old 30th May 2011, 02:01 PM
Miikka Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Finland
Posts: 293
linuxfirefox
Re: No package akmod-nvidia available.

It didn't seem to update the repositories so it didn't look for RPM Fusion packages yet. Try this:
Code:
yum clean all
and then search for akmod-nvidia again.
Reply With Quote
  #3  
Old 30th May 2011, 02:04 PM
leigh123linux
Guest
 
Posts: n/a
linuxredhatfirefox
Re: No package akmod-nvidia available.

Try

Code:
su
rpm -e rpmfusion-free-release
then try again
Reply With Quote
  #4  
Old 30th May 2011, 03:02 PM
hbaird Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 206
linuxfirefox
Re: No package akmod-nvidia available.

I got the same results.
Reply With Quote
  #5  
Old 30th May 2011, 03:10 PM
leigh123linux
Guest
 
Posts: n/a
linuxredhatfirefox
Re: No package akmod-nvidia available.

Quote:
Originally Posted by hbaird View Post
I got the same results.
That is Impossible if you ran the commands given.
Reply With Quote
  #6  
Old 30th May 2011, 04:07 PM
Miikka Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Finland
Posts: 293
linuxfirefox
Re: No package akmod-nvidia available.

Post the output of
Code:
yum repolist
Reply With Quote
  #7  
Old 30th May 2011, 05:00 PM
hbaird Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 206
linuxfirefox
Re: No package akmod-nvidia available.

I redid the yum command for PAE akmod and it works. Thanks for the help. Case closed
Reply With Quote
Reply

Tags
akmodnvidia, package

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
akmod-nvidia-173xx ColonelPenguin Hardware & Laptops 4 28th July 2010 05:10 PM
F11: akmod-nvidia doesn't work dedded Installation, Upgrades and Live Media 4 15th June 2009 09:58 PM
nvidia driver does not work (akmod-nvidia) zuargo Hardware & Laptops 4 14th June 2009 07:11 AM
are akmod-nvidia and kmod-nvidia exclusive? marko Using Fedora 2 23rd February 2009 02:26 AM
What is akmod-nvidia for? thunderogg Hardware & Laptops 3 29th May 2008 04:41 PM


Current GMT-time: 00:10 (Monday, 22-09-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat