Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 7th December 2011, 01:20 PM
kalzoubi Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 27
linuxfirefox
audio server problem

Hi,

I installed the network Audio System (NAS) via "yum install nas" & "yum install nas-devel". No problems through the installation. However, the audio server is not responsive as indicated by the following command examples:

$ auinfo
auinfo: unable to connect to audio server

$ audemo
Can't connect to audio server
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, problem, server

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Problems in Pulse Audio Server masch Using Fedora 1 15th November 2011 01:43 AM
Audio + seperate X server MNKyDeth Gamers' Lounge 1 14th August 2011 04:10 PM
VNC server with no audio eliashickman Using Fedora 0 25th February 2010 08:58 AM
ext. usb audio + firefox + flash - patchy audio playback problem ELWisty Using Fedora 1 13th July 2009 03:25 PM
audio server?? AutoC Servers & Networking 8 18th March 2008 05:40 PM


Current GMT-time: 23:46 (Friday, 31-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Takaoka Photos - Hanamaki Travel Photos on Instagram - Senador Pompeu Instagram Photos