Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 15th January 2012, 04:20 AM
iqaruzz Offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Age: 37
Posts: 3
windows_7ie
Unhappy TP Link usb wifi TL-WN822n not working on FC16

Hi guys

If someone can help, I have TL-WN822n usb wifi which can not be recognise by FC16.
I have installed FC15 from base dvd. That worked okay until I updated it.
It then can not be recognise.

I have installed FC16 still not able to recognise.

Wonder if anyone else encountered similar problem, otherwise I may need to roll back all the way to FC14. Pitty though, I like FC16. It someone behaves faster than FC15 and FC14.
Reply With Quote
  #2  
Old 15th January 2012, 07:25 AM
shrek1 Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 7
linuxchrome
Re: TP Link usb wifi TL-WN822n not working on FC16

Quote:
Originally Posted by iqaruzz View Post
Hi guys

If someone can help, I have TL-WN822n usb wifi which can not be recognise by FC16.
I have installed FC15 from base dvd. That worked okay until I updated it.
It then can not be recognise.

I have installed FC16 still not able to recognise.

Wonder if anyone else encountered similar problem, otherwise I may need to roll back all the way to FC14. Pitty though, I like FC16. It someone behaves faster than FC15 and FC14.
what you see in o/p of "lsusb"
Reply With Quote
  #3  
Old 15th January 2012, 07:48 AM
iqaruzz Offline
Registered User
 
Join Date: May 2008
Age: 37
Posts: 3
windows_7firefox
Re: TP Link usb wifi TL-WN822n not working on FC16

in fc16 I can see the etheros chipset of the wifi.
in fc15 it can not.

nothing wrong with the wn822n because booting win7 uses it fine.
Reply With Quote
Reply

Tags
fc16, link, tlwn822n, usb, wifi, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Have U got FC16 working on an e525 at 1366×768 cmsps Hardware & Laptops 1 29th February 2012 03:51 PM
WiFi detects networks but will not connect properly (Wifi Link 5300) Mikademus Servers & Networking 44 12th December 2011 07:42 PM
Forwarding stopped working when upgraded to FC16 from FC15 nlrich Servers & Networking 0 22nd November 2011 03:38 PM
Slow WiFi Speed (Intel Wireless WiFi Link 4965AGN) Allanon2010 Servers & Networking 5 25th April 2011 05:03 PM
Fedora 8 Atheros wifi/ D-Link wifi...frustrated Nu-kid Servers & Networking 12 12th April 2008 02:02 PM


Current GMT-time: 12:44 (Tuesday, 29-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat