Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 10th June 2012, 07:00 AM
yureka Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Location: india
Posts: 19
linuxfedorafirefox
rhythmbox

I am using fedora 14.when i attempt to play a music file in rhythmbox , it reports MPEG-4 AAC decoder missing. when I press search for required plugin ,it shows plugin not found .yum update(or upgrade) rhythmbox says that it is fully updated already. Can anyone please help me out in this issue
Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 10th June 2012, 08:26 AM
p4rk3r Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 20
windows_7firefox
Re: rhythmbox

May be you can install the decoder using another media player. I was can not play media file using rhythmbox but after install media vlc i try use the rhythmbox and then it works.
Reply With Quote
  #3  
Old 10th June 2012, 09:22 AM
Dutchy Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 992
linuxsafari
Re: rhythmbox

You need to install gstreamer plug-ins from rpm fusion.
Reply With Quote
  #4  
Old 10th June 2012, 11:05 AM
bob Online
Administrator (yeah, back again)
 
Join Date: Jul 2004
Location: Colton, NY; Junction of Heaven & Earth (also Routes 56 & 68).
Age: 69
Posts: 22,120
linuxfirefox
Re: rhythmbox

moved to EOL
__________________
Linux & Beer - That TOTALLY Computes!
Registered Linux User #362651


Don't use any of my solutions on working computers or near small children.
Reply With Quote
Reply

Tags
rhythmbox

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rhythmbox 2.97 screamin_jesus Using Fedora 0 5th June 2012 05:52 PM
rhythmbox zythar Using Fedora 9 25th November 2009 05:45 AM
Rhythmbox lexuss Using Fedora 15 23rd November 2007 10:33 AM
rhythmbox & p key a550ee Using Fedora 1 21st December 2006 10:22 PM
Rhythmbox on FC4 - fix mach_zero Using Fedora 10 28th February 2006 04:19 AM


Current GMT-time: 10:18 (Friday, 29-08-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat