Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 15th June 2012, 08:00 PM
ValerioCMS Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 23
linuxfirefox
Sapphire edge hd3 WIFI problems

Hi,
i bought yesterday a sapphire edge hd3 mini pc. I installed fedora 17 and all seems to work good, except for the wifi. The wifi card is an AzureWave AW-NU103 with a Realtek RTL8188SU chip. With lsmod the module r8712u is loaded and, in fact, it find my 2 wifi network.
The problem is that with both connection when insert the wpa2 key the connection remain in "connection in progress" for many times and after appear "connection error", without the possibility to connect at wifi....

How can i solve this problem????? If you want more information ask me!

Thank you,
Valerio.

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------

i tried to install kernel 3.5.0 from rawhide and with this kernel the wifi work... So is a problem of a module included in the last release of fedora 17 kernel... if i copy the r8712u.ko module from 3.5 kernel in old kernel can it work?
Reply With Quote
  #2  
Old 21st June 2012, 11:39 AM
ValerioCMS Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 23
linuxfirefox
Re: Sapphire edge hd3 WIFI problems

i tried to copy the module from 3.5 kernel and the wifi has completely stop to work.... Now i installed ubuntu and all work..... the kernel 3.5 was too unstable for daily use... I hope that with new updates will solve the problems and i can return to use fedora :/
Reply With Quote
Reply

Tags
edge, hd3, problems, realtek, rtl8188su, sapphire, wifi

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ThinkPad Edge E125 + Fedora 16 Wifi not working vatin Hardware & Laptops 3 20th February 2012 02:32 PM
Sapphire Radeon HD6570 alfonso_V1 Hardware & Laptops 4 13th September 2011 10:49 AM
Sapphire Radeon X1600 PRO RobNyc Hardware & Laptops 3 26th January 2007 11:16 PM
I Can not run mplayer on FC6 with ATI Radeon 9250 Sapphire under a user s-strong Using Fedora 2 3rd January 2007 02:59 AM
ATI Sapphire x700 cards = crap? v8s10blazer Wibble 0 29th September 2005 06:30 AM


Current GMT-time: 02:32 (Sunday, 31-08-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat