Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 17th June 2012, 02:57 AM
gurutech Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Location: Central NJ
Posts: 368
windows_7firefox
F15-16 upgrade issues

After upgrading from F15 to F16 with what I thought was a single, minor issue, I am slowly running into more issues, and more severe.

All of these issues seem to be the "default" after a reboot, and are all services that do not start:
- MySQL server service does not start at bootup. I can manually run a "service mysqld restart" to restart the service (yes, "restart")
- SMB service does not start, and a "service smbd start" does not work.

I am running Webmin 1.5.8, and apparently I get the following error: Failed to restart Samba servers : /etc/rc.d/init.d/smb start ; /etc/rc.d/init.d/nmb start failed

Tried reinstalling smb, but that failed. (SMB not found).

Any ideas how to get these restarted automatically again?

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------

hoping someone can shed some light on this soon... I am having to manually start MySQL, Samba (how?) and other smaller services every time I reboot.
Reply With Quote
  #2  
Old 17th June 2012, 09:05 AM
Yellowman
Guest
 
Posts: n/a
linuxfirefox
Re: F15-16 upgrade issues

http://fedoraproject.org/wiki/Common...us_of_services
Reply With Quote
Reply

Tags
f15, f1516, f16, issues, upgrade

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] F16 upgrade issues akvasu Installation, Upgrades and Live Media 7 11th November 2011 02:44 AM
F16 Upgrade Issues surfjunkie Using Fedora 2 9th November 2011 01:56 PM
A few issues after upgrade from FC4 to FC6 zebo51 EOL (End Of Life) Versions 5 17th April 2007 06:56 PM
upgrade issues... windoze13 Using Fedora 2 9th November 2004 09:47 PM


Current GMT-time: 21:53 (Friday, 19-09-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat