Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 15th April 2006, 05:54 PM
luanzi Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 8
Problem with Real Player, help needed

Hi guys,

I just downloaded RealPlayer10Gold from the real website and installed it (removing helix player and getting that libstd++ thing). The installation was successful. However, whenever I play any real media files, it has sound but no video.

I thought it's some sort of codec conflict. So I removed MPlayer, but it didn't help.

Now I don't know what to do - all the real player help online was about how to get that libstd library and how to remove Helix player. Nothing talked about playback with sound but no video.

Any ideas?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 15th April 2006, 07:14 PM
nlkrio Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Athens-Greece
Posts: 1,331
http://stanton-finley.net/fedora_cor...tes_nocss.html
follow stanton finleys installation guide ,go to section realplayer
__________________
Drink more beer but never drive !!!
:) :p :eek:
Reply With Quote
  #3  
Old 15th April 2006, 07:55 PM
andrewroberts Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: Kent, UK
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by luanzi
with sound but no video.
Probably a driver is not installed for your graphics/video card.
Reply With Quote
  #4  
Old 16th April 2006, 02:18 AM
luanzi Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by nlkrio
http://stanton-finley.net/fedora_cor...tes_nocss.html
follow stanton finleys installation guide ,go to section realplayer
I followed those instructions exactly.
Reply With Quote
  #5  
Old 7th September 2006, 01:49 AM
geminileo Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Hi, I had the same problem. But I solve it by following the instruction as stated in http://forum.fedoraforum.org/forum/s...ad.php?t=66854, and run the command as below
yum -y install compat-libstdc++-33
before I reinstall RealPlayer10Golden.rpm by runing
rpm -ivh *.rpm

Remember, the .rpm file must be in your home direction.

Good luck!
Reply With Quote
  #6  
Old 7th September 2006, 02:11 AM
ljos Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 79
Try un-checking the XVideo checkbox in Preferences->Hardware->Driver Options.
Reply With Quote
Reply

Tags
needed, player, problem, real

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Real player problem James Glenn Using Fedora 0 8th February 2008 12:23 PM
Real Player 10 problem - please help amirjpl Using Fedora 2 14th April 2006 04:44 AM
Real Player Problem :( bigboss2200 Using Fedora 7 18th October 2005 07:17 AM


Current GMT-time: 07:59 (Wednesday, 22-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Makrana Instagram Photos - Istaravshan Travel Photos - Argentan Travel Photos