Fedora Linux Support Community & Resources Center

Go Back   FedoraForum.org > Community Lounge > Suggestions & Feedback
FedoraForum Search

Forgot Password? Join Us!

Suggestions & Feedback Have suggestions, feedback or just plain questions regarding FedoraForum.org? Post them here. (We reserve the right to poke fun at you or just ignore them).

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 9th May 2017, 08:02 AM
MrVideo Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 44
linuxchrome
Wrong browser indicator

The forum is saying that I am using Linux and Chrome. That is 50% right. I am on Linux, but I am not using Chrome. I am using Opera 44. Oops!
Reply With Quote
  #2  
Old 9th May 2017, 09:49 AM
bob Offline
Administrator (yeah, back again)
 
Join Date: Jul 2004
Location: Colton, NY; Junction of Heaven & Earth (also Routes 56 & 68).
Age: 71
Posts: 23,104
linuxfedorafirefox
Re: Wrong browser indicator

Here's a LONG thread on a similar subject. http://www.forums.fedoraforum.org/sh...ght=user+agent Not sure if we can adjust this within the vBulletin access that we have.
__________________
Linux & Beer - That TOTALLY Computes!
Registered Linux User #362651


Don't use any of my solutions on working computers or near small children.
Reply With Quote
  #3  
Old 9th May 2017, 10:15 AM
MrVideo Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 44
linuxchrome
Re: Wrong browser indicator

Thanks for the pointer.
Reply With Quote
  #4  
Old 9th May 2017, 11:53 AM
antikythera Offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2013
Location: United Kingdom
Posts: 4,053
linuxchrome
Re: Wrong browser indicator

probably due to the fact opera is built with chromium code (also identified as chrome) and your installation possibly doesn't the correct user agent string to identify it as opera. there's nothing we could adjust bob
__________________
Download, Install and Share Fedora - Official ISO Torrents | Live ISO Respins containing post-release updates
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KDE-Connect indicator amilopowers Installation, Upgrades and Live Media 1 29th March 2016 08:15 PM
opening web link from evolution uses wrong browser bikenfool Using Fedora 7 19th September 2013 10:40 PM
Forum OS/Browser Icons Wrong CChips Suggestions & Feedback 13 24th June 2010 11:47 PM
Keyboard Indicator F12 hiwe Using Fedora 7 16th April 2010 10:28 PM
Battery Indicator monjur Using Fedora 1 9th October 2005 02:12 PM


Current GMT-time: 20:17 (Thursday, 25-05-2017)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat