Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #31  
Old 24th October 2006, 06:22 AM
ihavenoname Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 527
Shocking thread, humans are amazing creatures......::shakes head::
mwette is everything alright now or do you still need more help? I don't know much about ati but I could help with selinux/Xorg stuff.
Reply With Quote
  #32  
Old 24th October 2006, 06:42 AM
mwette Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Los Angeles area
Posts: 887
Quote:
Originally Posted by leigh123
try typing in the command glxinfo and post result.
Attached. ...........................

to "ihavenoname". I am happy now. I have 1920x1200 working. I am going to try to run
SELINUX in permissive mode and see how it goes. I am experiencing other problems and
will have to see. These are: (1) can't ssh to my server and (2) can't do nfs mounts from
my server. For example, on (2) I added a NFS mount in my /etc/fstab file and the boot
just hangs with a SELINUX message. I had to "linux recue" to change the /etc/fstab file
in order to get booted again. I have some reading to do ... but for now I am functional.

Thanks for the help, folks....
Attached Files
File Type: txt glxinfo.txt (8.0 KB, 91 views)

Last edited by mwette; 24th October 2006 at 06:46 AM.
Reply With Quote
  #33  
Old 24th October 2006, 07:48 AM
mwette Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Los Angeles area
Posts: 887
Quote:
Originally Posted by mwette
to "ihavenoname". I am happy now. I have 1920x1200 working. I am going to try to run
SELINUX in permissive mode and see how it goes. I am experiencing other problems and
will have to see. These are: (1) can't ssh to my server and (2) can't do nfs mounts from
my server. For example, on (2) I added a NFS mount in my /etc/fstab file and the boot
just hangs with a SELINUX message. I had to "linux recue" to change the /etc/fstab file
in order to get booted again. I have some reading to do ... but for now I am functional.
I have made progress. NFS/SSH issues were due to incorrect use of hosts file.
[I'm an old timer. We could always edit /etc/hosts to update hosts. This no longer
works. One needs to go through at least the gooey interface -- Sys V strikes again!]

Also, I have disabled selinux and firewall for now. I came across some message
boards that were discussing problems in FC6T3-selinux. I have decided to stay
away for now.
Matt
Reply With Quote
Reply

Tags
fc6, i386, install, issues

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i386 should install reahjw6 Using Fedora 2 3rd April 2009 07:04 PM
RAWHIDE repository issues x86_64 vs i386 andysuth Using Fedora 0 13th January 2009 02:24 PM
FC9-i386-DVD Install Issues DriverPT Installation, Upgrades and Live Media 3 30th October 2008 06:46 PM
Any issues I should look out for upgrading FC4 x86_64 --> FC5 i386? MasterC Using Fedora 2 24th April 2006 09:39 PM
FC2 i386 Net install ? CooLMaN EOL (End Of Life) Versions 14 24th May 2004 01:37 PM


Current GMT-time: 16:57 (Thursday, 24-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat