Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 9th November 2006, 12:58 PM
georges_dib Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
Acroread and FC6

Hey all,

I installed FC6 and acroread and I fixed the bug with the gtk version (modify 2 lines of code in the startup script)
and at a cerain point everything worked just fine, but now I don't know what happened, when i type acroread it doesn't launch without any output and whether i'l root or normal user
but when i type sudo acroread it works........

any ideas???
thx
Reply With Quote
  #2  
Old 9th November 2006, 01:11 PM
georges_dib Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
actually if I don't type xhost local:host before even sudo acroread doesn't work
but when I type this command sudo acroread works but not the others......

I have AdobeReader_enu-7.0.8-1
Reply With Quote
  #3  
Old 9th November 2006, 01:13 PM
Seve Offline
Retired Community Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: The GTA, Ontario, Canada
Age: 56
Posts: 12,371
Hello:
Wondering if it has anything to do with SELinux ?
If you have it enabled you may want to have a look here:
http://stanton-finley.net/fedora_cor...tes.html#Adobe

Seve
__________________
Registered Linux User: #384977
.................................................. ............
See the Links below for more Help and those much wanted extras ... :)
Reply With Quote
  #4  
Old 9th November 2006, 01:17 PM
georges_dib Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
No I have SELinux disabled
Reply With Quote
  #5  
Old 9th November 2006, 01:28 PM
Seve Offline
Retired Community Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: The GTA, Ontario, Canada
Age: 56
Posts: 12,371
Hello:
Were you logged in as root using

su -

when you installed the package?

Seve
__________________
Registered Linux User: #384977
.................................................. ............
See the Links below for more Help and those much wanted extras ... :)
Reply With Quote
  #6  
Old 9th November 2006, 01:34 PM
georges_dib Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
yes I was in root when I installed it
Reply With Quote
  #7  
Old 9th November 2006, 02:18 PM
georges_dib Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 13
I uninstalled scim and now it just works fine, it seems there is a compatibility pb with scim and gtk in fc6........
Reply With Quote
Reply

Tags
acroread, fc6

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
acroread 8 BoyWonder410 Using Fedora 10 4th March 2008 02:01 PM
acroread on FC6 overule Using Fedora 50 3rd September 2007 08:44 AM
About acroread satimis Using Fedora 2 5th March 2007 12:41 PM
acroread hermouche Using Fedora 4 11th December 2006 03:39 AM


Current GMT-time: 11:51 (Thursday, 27-11-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Nadi International Airport Fiji Islands Photos - White Cove Beach Resort, Laiya, Batangas Instagram Photos - Tattoo Gokhan