Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 10th January 2008, 03:41 AM
David Bernard Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
F8 on VMWare - haldaemon fails to start up

On VMware workstation 6 with F8 the haldaemon often (but not always) fails to start up.

It appears that what ever causes the failure of the haldaemon causes the virtual network device to go done and the virtual machine is off the network. If you log in later and restart networking the network comes up.

Hardware is a quad core HP box running windows XP SP2. VMware tools are installed.

Any suggestions.
Reply With Quote
Reply

Tags
fails, haldaemon, start, vmware

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
haldaemon fails - reprioritize messagebus (dbusdaemon) NoArms Installation, Upgrades and Live Media 0 6th July 2008 08:23 PM


Current GMT-time: 18:57 (Thursday, 30-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Hadithah Instagram Photos - Liberec - Sangola Photos on Instagram