Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 28th November 2008, 10:44 AM
zak_wang Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Location: China
Posts: 101
Poor system performance in Fedora 10

I installed Fedora 10 from its first release day and got annoyed by its speed on the second day and posted in the forum to see if anyone could help and figured out I went to the wrong sections now. So I reclaim my problem here.

My machine has 512MB of RAM, ATI 7500 Mobility graphic card, and Pentium M 1.5GHz.

Everything runs with no errors. But, everything runs with delays, i.e. clicks of mouse don't result instant response. Major problems:

pre-condition: system is empty load(fresh boot)

1. OpenOffice.org Impress. "Show slides" does not display slides until several seconds after my click. "Next slide" during presentation does not display the next slide until several seconds later. I was plain embarrassed.

2. SuperTux. It runs under 1FPS, or slower.

I thought it was DRI mistake, but DRI was on.
I thought it was caused by compiz so I deleted it. Same situation after execution.
System Monitor tells I have adequate free memory.

I supposed Fedora 10 to be more efficient than Fedora 9 but it turned out to be less. There could be something I missed to configure, or anything? Please help.
  #2  
Old 28th November 2008, 11:04 AM
glennzo Online
Un-Retired Administrator
 
Join Date: Mar 2004
Location: Salem, Mass USA
Age: 57
Posts: 14,768
Hi Zak_Wang. Since this post is basically a duplicate of your previous call for help, http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=205417, I'm going to close this one so that you can keep things moving along with the other. Hope you've tried some of the advice that was suggested in that thread.
__________________
Glenn
The Bassinator © ®

[SIGPIC][/SIGPIC]
Laptop: Just a couple of old single core units
Desktop: BioStar MCP6PB M2+ / AMD Phenom 9750 Quad Core / 4GB / Kingston HyperX 3K SSD 240GB SATA 3.0 / 1TB SATA / EVGA GeForce 8400 GS 1GB
Closed Thread

Tags
fedora, performance, poor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Poor performance on Fedora 11 with Radeon 9550 dot.wrum Hardware & Laptops 2 1st August 2009 12:27 AM
Poor performance for Fedora 9 srini2174 Using Fedora 14 3rd July 2008 12:15 AM
Poor system performance due to networking service JBLoudG20 Using Fedora 21 15th April 2008 01:37 PM


Current GMT-time: 13:24 (Saturday, 25-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Howard Photos - Canovelles Photos on Instagram - Bhadrakh