Fedora Linux Support Community & Resources Center

Go Back   FedoraForum.org > The Dungeon > Archived (Click Header To See Sub-Forums) > Alpha, Beta & Snapshots Discussions (Fedora 11 Only)
FedoraForum Search

Forgot Password? Join Us!

Alpha, Beta & Snapshots Discussions (Fedora 11 Only) Post Development Version comments and questions that don't belong in Bugzilla here. These posts will be moved or deleted once the Final version is released

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 21st April 2009, 04:38 PM
dericbytes Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Fedora 11- Sound fails, but when I run the test. it works -microsoft sound system 80

I have the microsoft sound system 80.
I log into kde. There is a crackly noise. It says their is no sound and it is falling back to pulse.
In system setting multimedia. I run the test on PulseAudio, PulseAudio sound server, default and HDA NVidia and they all produce no sound. The test for microsoft sound system works perftect.

At one stage I got very very faint sound when I use songbird music player.

I've tried using pulseaudio and pulseaudio sound server as the default, but I get no sound at all.

I don't want to disable the motherboard sound sound card because I need it for the microphone.
  #2  
Old 21st April 2009, 04:48 PM
leigh123linux Online
Retired Administrator
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 22,372
Thread moved to Alpha, Beta & Snapshots Discussions (Fedora 11 Only)


http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=219281
 

Tags
sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fedora 8 - no sound - sound card detection test works - help! alexmachine Hardware & Laptops 7 16th May 2008 12:48 AM
test sound works, no sound on reboot jahman Hardware & Laptops 6 30th May 2004 08:36 AM


Current GMT-time: 18:17 (Friday, 25-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat