Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 28th April 2009, 07:28 PM
Query Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 36
Auto-disconnection of Deluge after a few seconds on startup

Deluge disconnects itself while downloading torrents after a few seconds on startup. I have to start it manually via the Connection Manager.

P.S

I am on Deluge 1.16 using fedora 10.
I have Firewall and SElinux disabled.



Here are the logs I found :

Quote:
[root@localhost ~]# cat /var/log/messages |grep -i deluge
Apr 27 09:48:34 localhost yum: Installed: deluge-1.1.6-1.fc10.i386
Apr 28 10:59:04 localhost kernel: deluged[3559]: segfault at 4d ip 0000004d sp b728890c error 4 in timemodule.so[110000+3000]
Apr 28 11:07:51 localhost kernel: deluged[4436]: segfault at 49 ip 00000049 sp b730c90c error 4 in libc-2.9.so[110000+16e000]
Apr 28 11:19:18 localhost kernel: deluged[5025]: segfault at 49 ip 00000049 sp b73da90c error 4 in libc-2.9.so[110000+16e000]
Apr 28 11:21:51 localhost kernel: deluged[5310]: segfault at 41 ip 00000041 sp b72f298c error 4 in _gobject.so[110000+1d000]
Apr 28 11:25:46 localhost kernel: deluged[5514]: segfault at 4d ip 0000004d sp b727defc error 4 in mathmodule.so[110000+3000]
Apr 28 11:32:18 localhost kernel: deluged[5940]: segfault at 49 ip 00000049 sp b725b98c error 4 in libm-2.9.so[110000+27000]
Apr 28 11:37:31 localhost kernel: deluged[6194]: segfault at 49 ip 00000049 sp b73bc31c error 4 in libc-2.9.so[110000+16e000]
Apr 28 11:42:45 localhost kernel: deluged[6496]: segfault at 49 ip 00000049 sp b739b56c error 4 in timemodule.so[110000+3000]
Apr 28 11:49:11 localhost kernel: deluged[6887]: segfault at 4d ip 0000004d sp b72ab56c error 4 in timemodule.so[110000+3000]
Apr 28 12:00:36 localhost kernel: deluged[7152]: segfault at 4c ip 0000004c sp b73b831c error 4 in collectionsmodule.so[110000+5000]
Apr 28 12:05:24 localhost kernel: deluged[7669]: segfault at 4d ip 0000004d sp b740331c error 4 in binascii.so[110000+4000]

Reply With Quote
Reply

Tags
autodisconnection, deluge, seconds, startup

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting my network drive to auto-mount on startup wizza Hardware & Laptops 10 29th October 2009 04:24 PM
Network disconnection Lopezadl2ian Servers & Networking 15 16th April 2009 06:31 AM
How to properly make a module auto load on startup in F10 x64? premudriy Using Fedora 3 31st December 2008 06:08 PM
auto starting my app. at startup ekdya Using Fedora 3 3rd October 2006 08:25 PM


Current GMT-time: 14:34 (Sunday, 23-11-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Klebang Besar - North Bay Travel Photos - Wakema