Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 7th May 2009, 08:56 AM
swankcr Offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 15
4.1 Speakers with Pulseaudio

Good evening all.

I did a few google searches and searched here as well, and have really found nothing that solves my problem. I just installed fedora 10 on my new machine. It's got an onboard audio card that I have my old Logitech 4.1 speakers plugged in to.

I cannot seem to get any audio to come out of the rear speakers. The sub kicks, but it's messy. I tried editing default.pa to reflect a custom channel_map (basically appended on the module-aksa-sink lines from paman, and put them in /etc/pulse/default.pa), but it really didn't change the scenario. It did, however, reflect the map in paman after a reboot. I basically added this:
channels=5 channel_map=front-left,front-right,rear-left,rear-right,lfe


I am at my wit's end. It's late, and I'm tired. Anything you all could do to help me out would be much appreciated.

Full hardware info and config files can be provided at your request.
Reply With Quote
  #2  
Old 9th May 2009, 06:53 AM
pwalden Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Washington (the state), USA
Posts: 332
You might try the pulseaudio mail list

https://tango.0pointer.de/mailman/li...eaudio-discuss
Reply With Quote
  #3  
Old 9th May 2009, 06:54 AM
swankcr Offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 15
Thanks!

I'll give it a shot.
Reply With Quote
  #4  
Old 9th May 2009, 04:32 PM
weitjong Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Singapore, 新加坡
Posts: 946
http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?p=1203432
__________________
YaoWT - Leave no window unbroken ♪ (^。^) 
Reply With Quote
Reply

Tags
pulseaudio, speakers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
speakers popping with new 2.6.30 or pulseaudio mps2006 Hardware & Laptops 11 30th September 2009 05:33 AM
Logitech Z-5 USB speakers not working - pulseaudio issue perhaps? zablalbaz Using Fedora 0 19th June 2009 12:47 AM
speakers netsecure Hardware & Laptops 1 2nd May 2008 03:05 PM
Is just one set of speakers possible? BandC Wibble 11 7th April 2008 07:22 PM
Laptop speakers work, but regular speakers don't kwarrior Hardware & Laptops 5 1st March 2005 10:22 PM


Current GMT-time: 08:27 (Friday, 31-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Canada de Gomez Travel Photos on Instagram - Laranjal Paulista - Muvattupula Photos on Instagram