Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 9th May 2009, 02:46 AM
KenJackson Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Maryland, USA
Posts: 94
The "preupgrade" package seems to have corrupted my encrypted drive

I wanted to upgrade my Fedora 9 laptop to Fedora 10. I executed this:
Code:
yum -y install preupgrade
preupgrade
It downloaded 1.1G of RPMs and asked me to reboot.

Now when I boot, I am prompted for my pass phrase to unencrypt my /home partition on SDA4, but it can't be mounted. Same when I boot from a CD.

Is there anything I can do to fix my encrypted drive? Is there a chance I'm just missing a driver?

Has anyone else upgraded with preupgrade and an encrypted drive?
Reply With Quote
  #2  
Old 10th May 2009, 07:02 PM
marko Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Laurel, MD USA
Posts: 6,067
See:

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=469231
Reply With Quote
  #3  
Old 11th May 2009, 10:11 AM
KenJackson Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Maryland, USA
Posts: 94
Thank you, Marko. That bug report is a start.

But that seems to be a different thing. It says, preupgrade doesn't work for systems with /var/cache/yum on an encrypted partition. But only my /home partition is encrypted, not /var.
Reply With Quote
Reply

Tags
corrupted, drive, encrypted, package, preupgrade

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
After preupgrade: "lo: Disabled Privacy Extensions" happymaster23 Alpha, Beta & Snapshots Discussions (Fedora 11 Only) 5 27th April 2009 08:31 AM
need help bad with md raid reassembly, or maybe ext4 "group descriptors corrupted" jent Using Fedora 6 31st January 2009 04:13 PM
Folding@Home says "Error starting client thread" in FC10 PreUpgrade quantumburnz Alpha, Beta & Snapshots Discussions (Fedora 10 Only) 0 13th October 2008 11:42 PM
Error:visibility arg must be one of "default", "hidden", "protected" or "internal" wangfeng Using Fedora 0 23rd May 2005 04:59 AM
errors when I try to install "medley-package-config" with "apt-get" I-1 Using Fedora 5 3rd May 2005 11:08 AM


Current GMT-time: 10:34 (Friday, 31-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
East Molesey - Chandler - Targu Neamt Travel Photos on Instagram