Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 4th August 2009, 06:45 PM
gast0r Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 10
linuxfedorafirefox
Unhappy Wifi confusion?

Wasn't sure how to title this problem. Anyway, every time I start up my Samsung NC10 the wifi doesn't seem to find my wireless router at all and insteads tries to connect to my printers network. To solve this I need to disable and re-enable wireless until it automatically connects. I know this isn't exactly a major problem, it's just getting pretty annoying. I'm using Fedora 11 btw.
Reply With Quote
  #2  
Old 5th August 2009, 02:39 PM
nyjetshead Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 633
linuxsafari
Right click on the Network Manager icon in the tray> Edit Connections
Select your adhoc printer connection and deselect Connects automatically
Now go to your Wifi network connection and select Connects automatically
Reply With Quote
  #3  
Old 5th August 2009, 04:16 PM
gast0r Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 10
linuxfedorafirefox
Quote:
Originally Posted by nyjetshead View Post
Right click on the Network Manager icon in the tray> Edit Connections
Select your adhoc printer connection and deselect Connects automatically
Now go to your Wifi network connection and select Connects automatically
Ahh, thanks. I've really gotta' learn to check before I post. Also, is there any 'solved' option when you've solved your problem like in the Ubuntu forums?
Reply With Quote
  #4  
Old 5th August 2009, 04:32 PM
nyjetshead Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 633
linuxsafari
Edit your Title and add SOLVED... I wish more people would do this.

I had asked that a SOLVED Button be added to the interface on the Forum I guess it hasn't moved up the list of things to do.

Good luck!
Reply With Quote
Reply

Tags
wifi wireless nc10

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WiFi detects networks but will not connect properly (Wifi Link 5300) Mikademus Servers & Networking 44 12th December 2011 08:42 PM
Bad wifi connexion on F10 X86_64 (wifi chipset wg111v2, and module rtl8187) ouafnico Using Fedora 28 24th January 2010 03:52 PM
Network Confusion Wifi/Wired/Firewall beardedone Servers & Networking 0 27th June 2008 12:01 AM
Fedora8 loses WiFI and cannot reconnect; asus p5k-e wifi-ap a_simple_system Servers & Networking 1 10th December 2007 05:51 PM


Current GMT-time: 21:44 (Thursday, 18-12-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Creek Side - Stockholm-Arlanda Airport (ARN) Travel Photos on Instagram - Marina of Koper Travel Photos - Te Whiti Park Instagram Photos - Texas State Fair Photos on Instagram