Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 29th May 2011, 05:05 PM
mtbrooks33 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
linuxchrome
Messed up my rhythmbox notifications..

After fiddling around with extensions for a while i noticed that my rhythmbox notifications didn't have the normal icons anymore (back, pause/play, forward). Instead the only button avalable is [Next].

Heres a screenshot. Does anyone know how to fix this?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot.png
Views:	126
Size:	102.8 KB
ID:	21132  
Reply With Quote
  #2  
Old 29th May 2011, 05:10 PM
fpmurphy Offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: /dev/ph
Posts: 314
windows_7firefox
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

You probably have a theme selector such as user-theme or themeselector installed. These can cause such a problem. They use an API which is problematic because it causes styling to be messed up.
Reply With Quote
  #3  
Old 29th May 2011, 05:14 PM
mtbrooks33 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
linuxchrome
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

Quote:
Originally Posted by fpmurphy View Post
You probably have a theme selector such as user-theme or themeselector installed. These can cause such a problem. They use an API which is problematic because it causes styling to be messed up.
exactly what i thought at first. i deleted the user theme extension completely and tried restarting the shell after choosing multiple different standard themes. no luck
Reply With Quote
  #4  
Old 30th May 2011, 02:16 PM
mtbrooks33 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
linuxchrome
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

anyone else?
Reply With Quote
  #5  
Old 30th May 2011, 02:22 PM
vinaysingh Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Allahabad, India
Posts: 47
linuxfirefox
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

First run the following as root to update the search index
Code:
updatedb
Search for rythnbox folder under your home directory by
Code:
locate rhythmbox | grep `whoami`
Rename them to something else and see if that helps. If it help then remove the changed folders.
Reply With Quote
  #6  
Old 30th May 2011, 03:08 PM
mtbrooks33 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
linuxchrome
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

Quote:
Originally Posted by vinaysingh View Post
First run the following as root to update the search index
Code:
updatedb
Search for rythnbox folder under your home directory by
Code:
locate rhythmbox | grep `whoami`
Rename them to something else and see if that helps. If it help then remove the changed folders.
just tried that and still no luck. i also used yum reinstall rhythmbox and still the same thing. god this is annoying

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

i guess im looking for an "apt-get purge" for fedora.. that way i can be sure i deleted all of the config files. unless anyone knows how to delete them all a different way
Reply With Quote
  #7  
Old 30th May 2011, 04:36 PM
vinaysingh Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Allahabad, India
Posts: 47
linuxfirefox
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

Preferences are specific to users, try creating a new user and then using rythmbox with the new user.
Reply With Quote
  #8  
Old 30th May 2011, 05:17 PM
mtbrooks33 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
linuxchrome
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

Quote:
Originally Posted by vinaysingh View Post
Preferences are specific to users, try creating a new user and then using rythmbox with the new user.
still no luck at all. thanks though, this is a tough problem
Reply With Quote
  #9  
Old 31st May 2011, 12:11 PM
mtbrooks33 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
linuxchrome
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

any thoughts?
Reply With Quote
  #10  
Old 31st May 2011, 01:38 PM
fpmurphy Offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: /dev/ph
Posts: 314
windows_7firefox
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

Remove ALL extensions, both local and global, and reboot. Local live in $HOME/.local/share/gnome-shell/extensions. Global live in /usr/share/gnome-shell/extensions. Ensure that you have the distribution version of the theme styling file i.e. /usr/share/gnome-shell/theme/gnome-shell.css - not a hacked up version.
Reply With Quote
  #11  
Old 1st June 2011, 02:45 AM
mtbrooks33 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
linuxchrome
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

[/COLOR]
Quote:
Originally Posted by fpmurphy View Post
Remove ALL extensions, both local and global, and reboot. Local live in $HOME/.local/share/gnome-shell/extensions. Global live in /usr/share/gnome-shell/extensions. Ensure that you have the distribution version of the theme styling file i.e. /usr/share/gnome-shell/theme/gnome-shell.css - not a hacked up version.
how do i determine if its "hacked up" and what do i do to get the distro version?

rhythmbox wont open anymore..

---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

did some research and apparently an update causes this problem. if you dont mind breaking your rhythmbox notifications it would be nice to see if im not the only one there is a "yum history undo" just in case
Reply With Quote
  #12  
Old 1st June 2011, 04:19 AM
fpmurphy Offline
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: /dev/ph
Posts: 314
windows_7firefox
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

Glad to see you found a solution.
Reply With Quote
  #13  
Old 2nd June 2011, 12:06 AM
mtbrooks33 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
linuxchrome
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

Quote:
Originally Posted by fpmurphy View Post
Glad to see you found a solution.
i mean i still dont have what i want.. even after a fresh install + updates the notification still just displays a "next" button but nothing else. id like to know if anyone else is having this problem, though.

EDIT: just tried to start it up, the first time after the fresh install, and it wont open... again i assume it has to do with an update. any thoughts??

Last edited by mtbrooks33; 2nd June 2011 at 12:10 AM.
Reply With Quote
  #14  
Old 3rd June 2011, 12:49 PM
Sanatas Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 14
linuxfirefox
Re: Messed up my rhythmbox notifications..

Same problem here, but i thought it was a new design.
Reply With Quote
  #15  
Old 17th June 2011, 08:29 AM
Johan Basson Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Location: Western Cape, South Africa
Posts: 2
linuxfirefox
Smile Re: Messed up my rhythmbox notifications..

Hi, I joined the forums specially to give you this reply. I'm facing the same problem as I suspect hundreds of Rhytmbox users are.

This is due to a bug in rhythmbox-2.90.1-3 itself. It worked in rhythmbox-2.90.1-2

The guys down at ArchLinux notified the Gnome team about it.

It is bug Bug 649217

It has been fixed, but seems like the guys from Fedora have yet to make it into a new package/patch.
For more information see

https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=649217, you can implement the fix yourself if you want.

Hope this helps.

I've also submitted this as bug #714104 on bugzilla.redhat.com
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=714104

Hopefully this gets patched in the next update.

Last edited by Johan Basson; 17th June 2011 at 12:22 PM. Reason: adding bugzilla.redhat.com link
Reply With Quote
Reply

Tags
messed, notifications, rhythmbox

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kopete Notifications Jamwa Using Fedora 5 2nd March 2010 06:21 AM
Design of Notifications NickLee Fedora 12 Alpha, Beta & Release Candidates 5 1st November 2009 11:27 PM
yum update notifications MrC Using Fedora 0 25th February 2009 08:27 PM
YumUpdates notifications CD-RW Using Fedora 8 28th February 2007 11:48 AM
Yumex royally messed up bugzilla says not a bug that my system locale is messed up glenngds2006 Using Fedora 0 24th November 2006 11:16 PM


Current GMT-time: 10:22 (Tuesday, 21-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Neka Instagram Photos - San Pablo Autopan Travel Photos - Rumia Travel Photos on Instagram