Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 18th February 2012, 01:21 PM
Dandapani Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 69
linuxchrome
no front audio with kernel-2.6.42.3-2.fc15.x86_64

Updated yesterday and the new kernel won't play audio. Seems to be a reopened bug over here.

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=744507

I backed up to the previous kernel for now.
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, kernel32fc15x8664

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kernel 2.6.41.1-1.fc15.x86_64 akmod-nvidia.x86_64 No graphical display Doug Hutcheson Using Fedora 11 19th December 2011 01:46 AM
kernel-2.6.40.6-0.fc15.x86_64 won't boot. dwightpaige79 Using Fedora 4 7th November 2011 08:10 AM
[SOLVED] Boot error with new kernel-2.6.40.6-0.fc15.x86_64 Doug Hutcheson Using Fedora 8 8th October 2011 07:24 AM
Kernel 2.6.38.8-32.fc15.x86_64 - VirtualBox issue animeshsaxena Using Fedora 10 17th June 2011 07:56 AM
Kernel 2.6.38.4-20.fc15.x86_64 VastOne F15 Development 0 30th April 2011 05:42 AM


Current GMT-time: 20:52 (Tuesday, 29-07-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat