Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 8th July 2012, 08:43 PM
Azhar Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 57
windows_vistaopera
Apache on VirtualBox

I have a Windows Home Premium on my machine and Fedora 15 on VirtualBox.
The network on VirtualBox Fed15 is as follows
Code:
Adapter 1:

Intel PRO/1000 MT Desktop (Bridged adapter, Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN)
Ifconfig reveals the following
Code:
p2p1 inet addr:192.168.0.114
and ipconfig on windows

Code:
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.220
I can ping from both ends and get responses.

On Fedora 15 (VirtualBox) netstat reveals
Code:
 netstat -ntlp
Active Internet connections (only servers)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address               Foreign Address             State       PID/Program name
tcp        0      0 0.0.0.0:49582               0.0.0.0:*                   LISTEN      1137/rpc.statd
tcp        0      0 0.0.0.0:111                 0.0.0.0:*                   LISTEN      957/rpcbind
tcp        0      0 0.0.0.0:22                  0.0.0.0:*                   LISTEN      1150/sshd
tcp        0      0 127.0.0.1:631               0.0.0.0:*                   LISTEN      1152/cupsd
tcp        0      0 127.0.0.1:25                0.0.0.0:*                   LISTEN      4829/sendmail: acce
tcp        0      0 :::111                      :::*                        LISTEN      957/rpcbind
tcp        0      0 :::80                       :::*                        LISTEN      3537/httpd
tcp        0      0 :::22                       :::*                        LISTEN      1150/sshd
tcp        0      0 :::23                       :::*                        LISTEN      4888/xinetd
tcp        0      0 ::1:631                     :::*                        LISTEN      1152/cupsd
tcp        0      0 :::54969                    :::*                        LISTEN      1137/rpc.statd
The problem: I have started the apache server and it is listening on port 80, but when i enter the address on my browser thru windows, it doesn't shows anything but an error

Code:
Connection closed by remote server

Check that the address is spelled correctly, or try searching for the site.
Any help would be appreciated.

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

After stopping / disabling iptables aka firewall service , my apache seems to be working.

Code:
service iptables stop
Reply With Quote
Reply

Tags
apache, virtualbox, vmware

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configure apache 2 with Apache tool box 1.5.72 kalpana Servers & Networking 2 18th February 2006 08:45 AM
How to change apache email address apache@localhost to admin@proporta.lk niloshima Servers & Networking 2 17th November 2005 11:36 AM
Upgrading to Apache Apache/2.0.52 - Lost ProxyPass foto Servers & Networking 1 24th July 2005 08:01 PM
apache fc3 questions: starting apache & file permissions mexicoshanty Servers & Networking 2 16th June 2005 07:56 AM
Custom apache module doesn't work in Apache 2 Skeptical Using Fedora 2 6th December 2004 07:32 AM


Current GMT-time: 18:03 (Friday, 24-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Komendantsky aerodrom Photos on Instagram - El Palmar - Bairagnia Photos on Instagram