Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 1st June 2012, 06:38 PM
Wiezeboe Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Drachten
Posts: 3
linuxfirefox
Question No sound in ScummVM

When I was running Ubuntu, ScummVM worked perfectly. Now that I have switched to Fedora16, ScummVM has gone silent, no matter what options I choose.

What went wrong? Please help.
Reply With Quote
  #2  
Old 1st June 2012, 08:02 PM
ryptyde Offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Tragic City, Michigan USA
Posts: 1,700
linuxfirefox
Re: No sound in ScummVM

Works fine on a f16x86_64 install with a Creative SB sound card and default options here.

phil
Reply With Quote
  #3  
Old 1st June 2012, 08:08 PM
Wiezeboe Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Drachten
Posts: 3
linuxfirefox
Re: No sound in ScummVM

Yeah it turned out that my downloaded game had a broken soundfile...
Reply With Quote
Reply

Tags
scummvm , sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ScummVM Broken Sword 1 Shakes Using Fedora 1 17th February 2007 11:01 PM
Enabling ScummVM In Fedora Core 4 Fragile Avatar Using Fedora 0 10th July 2005 01:55 PM


Current GMT-time: 10:25 (Saturday, 21-10-2017)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat